Hormonal Profiling

PHP_logoOnderzoek heeft aangetoond dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband met elkaar hebben dan voorheen werd gedacht. Hormonen blijken hier de ‘missing link’ te zijn.

Personal Hormonal Profiling™ is een revolutionaire methode waarmee u zich zowel vitaler als jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd vet kunt verliezen op uw specifieke probleem gebieden!

De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden, een hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen of mannen met een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Personal Hormonal Profile™ maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, door het op natuurlijke wijze manipuleren (lees: weer in balans brengen) van de hormonen.

sub-scap-test-Resized640x480

Met behulp van een volledig op uw persoonlijke hormonale profiel afgestemd voedings-, trainings- en supplementen advies kunt u werkelijk spectaculaire resultaten bereiken.

Door het meten van 12 verschillende huidplooien verspreid over het lichaam kan uw persoonlijke blueprint voor ‘spot reduction’ worden bepaald. De verhoudingen tussen deze 12 metingen geven tevens de verhoudingen tussen de verschillende hormonen weer.

Door het beïnvloeden van de hormonen die uit balans zijn is het mogelijk om plaatselijk vet te verliezen. Daarnaast zult u zich jonger en vitaler gaan voelen.

Aan de hand van uw Personal Hormonal Profile™ ontvangt u een op maat gemaakt voedings-, trainings- en supplementen schema. Hiermee worden de hormonen die uit balans zijn weer in balans gebracht.

Alvorens over te gaan tot het laten maken van uw Personal Hormonal Profile™ dient u een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst, in combinatie met de huidplooimeting, geven een exacte blauwdruk van uw hormonale profiel

Als je geïnteresseerd bent in een meting en/of persoonlijke begeleiding op weg naar uw doel of gewoon wat meer informatie wilt, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Personal Training en Small Group Coaching