Kettlebell Training

24KDe Kettlebell

De Kettlebell wordt ook wel -’s werelds enige draagbare ‘Total Gym’– genoemd. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht-, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen.

De oefeningen zijn voor iedereen eenvoudig te leren en zeer veelzijdig. Kettlebell training is een korte maar explosieve training en heeft een zeer grote maar positieve impact op het lichaam. De resultaten op het gebied van o.a. afslanken, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa is dan ook enorm.

Kettlebell training is een ware ‘Body Composition Workout’. Het is namelijk DE trainingsmethode bij uitstek om, dankzij de enorme ververbranding die tot stand komt,  razendsnel uw ‘looks’ te verbeteren.

Voordelen van Kettlebell training

  • Kettlebell oefeningen zijn snel en eenvoudig te leren.michiel-kettlebell-bottomsup
  • Kettlebell training is een zeer korte training
  • 20- 30 minuten Kettlebell training biedt meer resultaat dan 1 ½ uur kracht- of  cardiotraining.
  • De Kettlebell is onverslijtbaar, makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken
  • Kettlebell training is een leuke, goedkope en eenvoudige manier van trainen en dus geschikt voor iedereen.

 

TGU-Michiel

Voor wie is Kettlebell training?

Zoals gezegd, Kettlebell training is voor iedereen. Jong of oud, dik of dun, getraind of ongetraind. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren, en kunnen indien gewenst aan iedere situatie worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan revalidatie training of blessure behandeling. NB. Ook voor afslanken en het verbeteren van de ‘Body Composition’ is Kettlebelltraining DE ultieme trainingsvorm!

 

Bel of mail voor meer info of een gratis proefles.

Personal Training en Small Group Coaching