Personal Training

Personal Training is absoluut de effectiefste manier om je persoonlijke doelen te behalen. Na een kennismaking en uitgebreide intake ga je 1 op 1 aan de slag met je Personal Trainer. Naast trainingsbegeleiding krijg je uitgebreid advies over voeding, supplementen, lifestyle en daar waar nodig, revalidatie.

Erik-PT

 

Het is uitermate geschikt voor mensen die de ‘stok achter de deur’ nodig hebben, of voor mensen die snel hun specifieke doelstellingen willen behalen. Op basis van je intake wordt er een contract aangegaan voor een bepaalde tijd. Je trainingen vinden plaats op afspraak en zijn flexibel.

Tijd is kostbaar. Michiel-PT werkt daarom alleen maar met gemotiveerde mensen. Dit wil zeggen dat er een wederzijds vertrouwen en klik moet zijn om een samenwerking aan te gaan.

Dit is de basis voor succes!

 

Opbouw

Tijdens de intake komen zaken aan bod als; doelstellingen, trainingservaring, voeding, lifestyle, blessures, mogelijke obstakels etc. Er wordt een advies opgesteld op basis waarvan er wel of niet gestart wordt met de training.

Gedurende de trainingsperiode worden je vorderingen continue in de gaten gehouden. De training kan daarom snel veranderen om te zorgen dat je voortgang niet stagneert.

Ook zou het kunnen zijn dat het Hormonal Profiling programma het best bij jouw situatie past.

Bekijk de ervaringen van andere Personal Training klanten.

Personal Training is er vanaf €.40,- per uur. Een alternatief als dit niet in je budget ligt is Personal Fitness. Hierbij werk je wel aan je eigen doelen, maar deel je de tijd en ruimte met maximaal 7 andere personen.

 

 

 

Personal Training en Small Group Coaching