VARIATIE IN VOEDING NODIG? DIT IS MIJN TIP!

Veel mensen vragen mij om variatie in recepten en voeding. Mijn mening daarover is nogal eenvoudig en gebaseerd op functie. Dit wil zeggen, dat als ik vandaag kip eet en morgen biefstuk, dit voor mij variatie genoeg is. En als ik vandaag cashews eet, morgen walnoten en de dag erna macadamia’s, dan is dit voor mij en mijn lichaam variatie. De eentonigheid zit hem dan tussen de oren. Wil je toch wat bijzondere keuzes die beide gezond en lekker zijn, kijk dan eens naar Food, Love, Life, van Desiree Schuurbiers.

Desiree Schuurbiers is één van de meest committed leden van Michiel-PT, en is daarnaast veel bezig met gezonde voeding. Ik wil jullie wijzen op haar nieuwe blog en adviseren je te abonneren op haar posts. Dit kun je doen door te surfen naar http://foodlovelife.nl en daar je email adres in te vullen.

Veel plezier en eet smakelijk!

Michiel-PT
info@michiel-pt.nl

Share and Enjoy: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Print
  • Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *